Google+

maandag 27 mei 2013

WIP vordering + boek

Ik ben eindelijk verder aan het haken.
Van de week mijn ripple deken terug opgepakt en begonnen aan het randje.

En dat betekent dus eigenlijk dat het deken af is http://www.paintshopproforum.be/phpbb/images/smilies/joepie1.gif
Nu ja op dat randje na dan en das ook wel beetje een probleem want ik weet wel dat ik 2 toeren vasten wil en daarna nog iets anders, alleen weet ik nog niet wat???
Heb je een idee?, laat dan maar een berichtje achter hieronder, ik zal het zeker bekijken.

De eerste toer vasten gebruik ik gelijk om de ripple recht te maken en dat lukt aardig, beetje bult hier en daar maar ik denk dat in de 2de toer vasten dit wel wegtrekt.




Jullie hadden ook nog een update te goed van het boek dat ik aan het lezen was tijdens ons reisje met de camper in Duitsland. Dat boek boeide me zo dat ik naast het lezen en beetje laptoppen niet eens aan haken was toegekomen.
Thuis lees ik veel minder, wat ik op reis op een dag lees, daar heb ik thuis zeker een week voor nodig en toen ik naar zee naar mijn vriend ging, was ik het dus zelfs vergeten (had ik in het vorige berichtje al verteld). Maar toch gaat het vooruit, nog maar een klein stukje en het is uit.


Volgens mijn vriend is hier ooit een reeks van gemaakt maar daar weet ik niks van, misschien kennen jullie die?
Het gaat over een Brit officier Richard Burton die kennis wil vergaren over andere culturen, de verhalen gaan over India, Afrika en Arabië. Hij verkent de andere cultuur van binnenuit, leert de taal en wordt bijna zelf een deel van het volk dat ie wil leren kennen.
De verhalen zijn deels van zijn standpunt uit en deels van het standpunt van iemand van het andere volk uit geschreven en dat geeft een uniek beeld en maakte mij dus elke keer weer benieuwd naar het volgende stukje verhaal.

Groetjes van An





dinsdag 21 mei 2013

kom er niet aan toe de laatste tijd

Jongens toch, het bloggen komt er maar niet van en wat erger is, het haken ook ni.

Ik ben vooral bezig met het bewerken van hopen foto's van onze reis eerst, moet op mijn andere blog komen en daar is de reis van februari nog niet eens volledig geplaatst. Daarna kwam dat ook weer op een laag pitje want dan moesten de foto's van het afscheidsfeestje vorig weekend voor het werk van mijn vriend (hij is jippie op pensioen) worden bewerkt en dan ook nog es een pak foto's van de voetbal van zondag van onze Racing, met die voetbalfoto's ben ik nog bezig nu. Zo'n 400 foto's door fotosjop jagen dat duurt wel even :).

Heb zelfs nadat we thuiskwamen het boek wat ik onderweg in Duitsland zo goed vond niet verder uitgelezen en nu zit ik aan zee en ben ik toch wel de zak met boek en haakgerief vergeten zeker, pff.

Vanmorgen dan maar es naar de kringloopwinkel van Middelkerke gaan kijken bij de boeken (hier ligt ook wel wat maar de meeste heb ik al gelezen) en daar vond ik deze
Ik heb al een en ander van Isabel Allende gelezen maar deze nog niet, het ziet er als nieuw uit dus dat viel al goed mee. Het andere boek is waarschijnlijk wel een beetje zware kost maar het lijkt me wel interessant, het zijn geen leuke verhaaltjes maar op het eerste zich eerder verslagen van wat er in 3dewereldlanden door welzijnswerkers zoal gedaan wordt en hoe dat in zijn werk gaat.

De Zeeman ligt vlak bij de kringloop van Middelkerke dus daar ben ik dan nog enkele bolletjes soft gaan kopen, kwestie van toch iets bij de hand te hebben ook al weet ik niet zo gauw wat ik er mee zou kunnen maken maar de kleurtjes zien er zo leuk uit. Ik heb ook nog 2 bolletjes lichtgeel maar die liggen nog in de auto, daar kan ik thuis iets mee, deze kleurtjes mogen aan zee blijven zodat ik hier ook altijd iets heb liggen.

Allez nu vlug terug voetbalfoto's bewerken want er wordt op gewacht.

Groetjes van An


donderdag 16 mei 2013

Back in Belgium

Terug thuis na een 10tal daagjes Duitsland, mijn haakgerief heeft heel de tijd naast mij gelegen maar ik heb niks gehaakt, het boek dat ik bijhad was te goed om weg te leggen en voorts zijn we heel erg bezig geweest met sightseeing.
Zal 1 van de dagen het boek hier eens promoten :)


Groetjes van An